ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξενοδοχείο & Τοποθεσία

Το Ξενοδοχείο Μας

To Sunset Hotel Corfu είναι ένα 5-όροφο ξενοδοχείο σε απόσταση αναπνοής (μόλις 4χλμ) από την πόλη της Κέρκυρας. Πρόσφατα ανακαινισμένο αποτελεί ιδανική επιλογή για τη διαμονή σας, είτε βρίσκεστε στο νησί μας για διακοπές ή για επαγγελματικούς λόγους. Το ξενοδοχείο μας λειτουργεί 12 μήνες το χρόνο προσφέροντας δροσιά το καλοκαίρι και ζέστη τους χειμερινούς μήνες.

Στόχος μας στο ξενοδοχείο Sunset Hotel Corfu, όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας μας, είναι να προσφέρουμε μια ευχάριστη διαμονή, σε ζεστή ατμόσφαιρα, καθαρούς χώρους, με χαμογελαστούς ανθρώπους αλλά και με παροχές που θα καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες σας.

Facilities - Corfu Town Hotel - Balkoni
Rooms - Corfu Town Hotel

Λίγα λεπτά μόλις από την πόλη της Κέρκυρας και στο κέντρο του νησιού, το ξενοδοχείο μας αποτελεί ιδανική επιλογή για όλους. Το μεγάλο και άνετο parking θα σας βοηθήσει στην καθημερινότητά σας, ενώ η μεγάλη πισίνα μας θα σας χαλαρώσει από την κούραση της ημέρας σας.

Το ξενοδοχείο μας αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση και όλοι οι άνθρωποι του βρίσκονται στους χώρους του 24 ώρες την ημέρα έτοιμοι να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας.

Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!

Η Τοποθεσία μας κοντά στην Πόλη της Κέρκυρας

Το ξενοδοχείο Sunset Hotel Corfu βρίσκεται στο κέντρο του νησιού και σε απόσταση μόλις 4 χλμ από την πόλη της Κέρκυρας.

Η εύκολη πρόσβαση από το λιμάνι ή από το αεροδρόμιο του νησιού θα κάνει τη διαμονή σας μια ευχάριστη εμπειρία. Η στρατηγική θέση του ξενοδοχείου μας, θα σας εξυπηρετήσει στις μετακινήσεις σας, τόσο προς το βόρειο όσο και προς το νότιο μέρος της Κέρκυρας αλλά και η εύκολη μετακίνηση προς όλα τα αξιοθέατα του νησιού.

Συνδυάζοντας τη θέα στη θάλασσα ή την εξοχή αλλά και την πρακτικότητα της μικρής απόστασης από το κέντρο της πόλης, το ξενοδοχείο μας αποτελεί ιδανική επιλογή για όλους!